Banyeres del Penedès porta a esterilitzar 200 mascaretes per repartir entre els seus veïns i veïnes que més ho necessiten

Ahir l’Ajuntament de Banyeres del Penedès vam portar a esterilitzar al CAP de l’Arboç dues-centes mascaretes de cotó de les que han confeccionat les cosidores de Banyeres. Aquestes mascaretes una vegada esterilitzades podran ser repartides entre veïns i veïnes del nostre municipi que les necessitin, ja sigui perquè tenen cura de persones grans o de risc, voluntaris, o entre aquells veïns i veïnes que estan malalts o comencen a tenir símptomes i a les seves famílies.

A mesura que anirem tenint més mascaretes seguirem amb el mateix procediment, per poder fer-les arribar a tots els veïns i veïnes que realment ho necessitin. Es repartiran un màxim de dues unitats per família.

Les cosidores de Banyeres ja han realitzat centenars de mascaretes d’ençà que va començar aquest mal son, les primeres es van repartir entre la brigada de l’ajuntament que està al servei de tots els veïns i veïnes realitzant les tasques de manteniment/gestió al peu del carrer, al personal d’empreses de serveis que estan treballant per tots/es nosaltres, als comerços municipals que estan dia a dia de cara al públic i que també fan el servei a domicili,  i com no, també es van repartir al CAP de l’Arboç, a l’Hospital del Vendrell, a la Policia Municipal de l’Arboç, a Protecció Civil de l’Arboç i algunes residències d’avis.