Mitjans informatius

[column size=”1-2″ last=”0″ style=”0″][box title=”Butlletí municipal” color=”#0A608C”]En aquest apartat trobareu totes les edicions publicades fins al moment del butlletí municipal que edita l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

Accedir [/box] [divider top=”0″]

[box title=”Portal web municipal” color=”#0A608C”]Informació sobre el web que esteu visitant, el canal més ràpid i instantani per conéixer de primera mà tota l’actualitat de l’Ajuntament i del municipi.

Accedir [/box]

[divider top=”0″]

[box title=”Contacte” color=”#0A608C”]Formulari de contacte amb la responsable de mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

Accedir [/box] [/column]

[column size=”1-2″ last=”1″ style=”0″][box title=”Ràdio Banyeres” color=”#0A608C”]Accediu al web de Ràdio Banyeres, on hi podreu trobar la graella de programes, actualitat del municipi i on també podreu escoltar i descarregar-vos els programes emesos.

Accedir [/box]

[divider top=”0″]

[box title=”Decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública” color=”#0A608C”]Conegueu el decàleg de bones pràctiques en l’àmbit de la comunicació local pública, utilitzat en la realització d’aquest portal web.

Accedir [/box] [/column]