Portal web municipal

portalwebEl portal web oficial de l’Ajuntament, www.banyeresdelpenedes.cat, és la millor plataforma per seguir, minut a minut, tota l’actualitat de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, tant pel que fa als aspectes institucionals com municipals.

Totes i cadascuna de les regidories del consistori disposen del seu apartat específic en el ‘site’, amb la informació i documentació relacionada de cada àrea.

El lloc web és també un canal de servei en el qual es poden realitzar diverses gestions telemàtiques, consultar l’agenda d’actes del municipi o localitzar qualsevol dels establiments, comerços i allotjaments que es troben a Banyeres.

El ‘site’ que esteu visitant ha patit molts canvis des que es va posar en funcionament el 2003 sota el domini de www.banyeresdelpenedes.com .

Aquesta és la tercera versió de www.banyeresdelpenedes.cat, que cada dia va incorporant nous continguts informatius i nous serveis.

A 7 de maig de 2013, un any després de la posada en marxa de la darrera versió, el volum de pàgines vistes, auditada per Google Analytics, era, en aquests 12 mesos, de més de 35.500, mentre que els usuaris únics pujaven fins a gairebé els 6.900 .

X