Treball i ocupació

Ofertes de feina

Cursos o formació ocupacional impartida o subvencionada per l’Ajuntament

  • Curs de carretoners (novembre 2015): 9 participants.
  • Curs de carretoners (juny 2016): 12 participants.
  • Curs de manipulació d’aliments (juliol 2016): 13 participants.
  • Curs de PRL en construcció (juliol 2016): 1 participant.

Inscripció a la Borsa de treball

Inscriu-te a la nostra borsa de treball omplint el formulari següent.
Això et permetrà:
– Gestionar el teu perfil professional.
– Informar-te directament sobre els cursos de formació, ofertes informatives i sobre tot allò relatiu a aquesta regidoria.

Nom i cognoms

Edat

Correu electrònic

Desocupat

Curriculum vitae

Autoritzo a rebre informació via correu electrònic.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d’ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d’aquestes. L’Ajuntament de Banyeres del Penedès es compromet a no cedir-les a d’altres persones sense el consentiment explícit de l’usuari/ària excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès per exercir els vostres drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals, a través d’una instància.
Com a titular de les dades, de conformitat amb el previst a l’art. 11.1 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades, autoritzo a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès a comunicar les dades personals indicades al servei web de la Regidoria de Treball i Ocupació de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès amb la finalitat de poder trametre informació sobre formació, ocupació, empresa i sobre els serveis que puguin ser del vostre interès.