Banyeres del Penedès tornarà a acollir la Trobada Internacional de Harley Davidson Club Catalunya els dies 10, 11 i 12 de juny

Després de dos anys de pandèmia, Banyeres del Penedès tornarà a acollir la Trobada Internacional Harley Davidson Club Catalunya, aquesta tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de juny. Enguany serà la XXXa edició i la quarta consecutiva al municipi.

Seran tres dies plens d’actes on tots els assistents podran gaudir de concerts durant els tres dies, discjòqueis, actuacions culturals, rutes moteres, jocs, sopar de germanor el dissabte o esmorzar popular el diumenge.

El cartell musical d’enguany està format per grups de renom com Acabamos de llegar, Marditas Versiones, Correcaminos, Fired i Toxic Riders.

Un any més, per tal d’apropar la cultura catalana a totes aquelles persones que venen de fora, també comptarà amb les actuacions culturals de les entitats locals.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’aposta novament per acollir la concentració donat que suposa una oportunitat de promoció del municipi en l’àmbit nacional i internacional, així com de les seves entitats culturals. També es veu com una oportunitat per fomentar els allotjaments turístics, els comerços, els bars i els restaurants locals.

Tant l’Ajuntament de Banyeres com el club HDC Catalunya estan treballant perquè aquesta trobada sigui tot un èxit i esperen una gran afluència de públic després de dos anys sense poder fer aquest esdeveniment.