Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Cursa de Sant Silvestre 2021

Mapa del recorregut Llista d'inscripcions

Introducció

El divendres 31 de desembre se celebrarà la 4ª cursa de Sant Silvestre (5km) entre Banyeres del Penedès i l’Arboç.

Es tracta d’una activitat competitiva amb cronometratge xip. El cronometratge el portarà a terme l’empresa Innovartium SCP (Cronosports).

També es realitzarà una Caminada Solidària de 5km i no competitiva, per tant no hi han trofeus.

Horaris i lloc de sortida

La sortida serà des de la Plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i l’arribada al poliesportiu municipal de l’Arboç (Plaça Catalunya).

La sortida de la cursa i de la caminada serà a les 17.00h  El temps màxim per completar el recorregut de la cursa i la caminada serà de 1h i 30min.

Circuit

El recorregut del circuit està degudament senyalitzat. Circuit mesurat amb rellotge GPS GARMIN. El circuit ha estat mesurat per l’entitat organitzadora.

Inscripcions

Totes les inscripcions es realitzaran on-line a santsilvestre2021.cronosports.com.

Preus i terminis d’inscripcions:

Inscripcions del 15 de novembre al 29 de desembre de 2021.

Tancament d’inscripcions on-line dimecres 29-12-2021 a les 00:00h.

 • 10€ fins al 15 de desembre de 2021
 • 12€ del 16 al 25 de desembre de 2021
 • 14€ del 26 al 29 de desembre de 2021

Possibilitat d’inscripció presencial (tràmit on-line, és necessari portar la targeta bancària):

 • Centre Cívic Ernest Lluch, Carrer Saragossa, s/n. 43711 Banyeres del Penedès
 • Casa de Cultura. (Punt d’informació Juvenil, Carrer Major, 37. 43720 l’Arboç)

Es reservaran 30 dorsals per a inscripcions d’última hora amb samarreta assegurada però sense opció a escollir talla.

En cap cas es retornarà el preu de la inscripció.

Condicions de participació

Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre i quan s’hagin inscrit correctament, tant en temps com en forma. No es permetrà la participació amb patins o similars. 

L’edat mínima per participar a la cursa 5km es recomana que sigui de 12 anys. En cas de menors, sempre serà necessària l’autorització expressa del pare/mare o tutor/ra. 

Els menors de 6 anys podran participar a la marxa de forma gratuïta. Acompanyats sempre per un adult inscrit. Aquests no rebran bossa del corredor. 

Cada participant pren part a la cursa sota la seva responsabilitat i ha de disposar d’un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la. 

L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i d’una assegurança d’accidents esportius segons la legislació vigent. L’organització es reserva el dret de modificar o canviar elements de la bossa del corredor per causes alienes a la pròpia organització i la modificació de quelcom article del present reglament.

Obligatorietat de córrer amb dorsal

El dorsal ha d’anar col·locat a la part davantera de la samarreta en lloc ben visible. En cap cas es permetrà córrer la cursa sense dorsal.

Serveis de l’esdeveniment

Samarreta tècnica per a tots els participants. Opció escollir talla de samarreta per inscripcions abans del 25 de desembre.  

Hi haurà avituallament líquid i sòlid a l’arribada. Peça de fruita, fruits secs, coca, cava, aigua i isotònics. 

La prova compta amb servei de guarda-roba mòbil. Podreu deixar les vostres pertinences a la zona de sortida fins les 16:45h. Haureu de recollir les vostres pertinences a la zona d’arribada. 

No hi haurà vestidors ni dutxes.  

L’organització disposa de vehicles per al control i seguiment de la prova amb la deguda identificació. Les bicicletes o els vehicles motoritzats que no pertanyin a l’organització queden prohibits durant la cursa. 

Servei d’autobús gratuït entre Banyeres del Penedès i l’Arboç.  

Parades BUS:  

∙ L’Arboç: Parada de Bus Plaça Catalunya 

∙ Banyeres del Penedès: Carrer Saragossa cantonada Carrer La Granja (darrera del Centre Cívic Ernest Lluch).  

Horaris: abans de la cursa des de les 15.30h fins les 16:15h i al finalitzar la cursa fins les 19:00h. 

Per pujar a l’autobús és imprescindible presentar el dorsal a la persona responsable.

Obsequis als primers en arribar

 • Trofeus als 3 primers classificats de la general masculina i femenina. Cursa 5KM.
 • Trofeus als 3 primers classificats locals masculí i femení. Cursa 5KM. ( acumulatius )  (els premis locals seran per participants empadronats a Banyeres del Penedès i/o l’Arboç)

Desqualificacions

Els responsables de la cursa estaran facultats per desqualificar i retirar durant la prova: 1.- Qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic. 

2.-Tot atleta que no realitzi el recorregut complet. 

3.- L’atleta que manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l’organització. 

Protocol d’actuació contra la Covid-19

 • Les persones diagnosticades o malaltes per COVID19, que no hagin superat la malaltia o sense alta mèdica no podran participar en l’esdeveniment esportiu sigui quina sigui la seva funció.
 • L’organització designarà un responsable de seguretat o coordinador per poder fer complir les recomanacions descrites en aquest document. 
 • Les sortides es faran en una zona ampla en dos calaixos, un pels corredors/es i un altre pels caminants. 
 • TOTS ELS PARTICIPANTS HAN D’ANAR AMB MASCARETA EN EL MOMENT DE LA SORTIDA. Es recomana portar la mascareta sempre que no es pugui mantenir una distància de seguretat.

Protocol en cas d’urgència

En cas d’urgència durant el desenvolupament de l’activitat, us podeu posar en contacte al número de telèfon 696619441 – Cisco.

Confidencialitat i protecció de dades de caràcter personal

Que en compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que: 

Les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament inscrit al Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i del que és responsable el Club Esportiu Banyeres del Penedès. 

Així mateix, d’acord amb l’establert per la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem: 

Club Esportiu Banyeres del Penedès, cancel·larà, esborrarà i/o bloquejarà les dades personals facilitades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents. En qualsevol cas, vostè podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a aquests efectes per correu electrònic a clubesportiubanyeres@gmail.com. 

L’atleta, pel sol fet de participar accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora o el jutge àrbitre.

Accions legals i drets d’imatge

L’organització, no es fa responsable dels perjudicis físics/morals i/o materials que puguin causar/causar-ne els participants i espectadors durant aquesta competició, quedant sota la seva responsabilitat, el seu estat de salut per a la participació. Els participants a la cursa renuncien a tota acció legal, que pugui derivar-se de la participació a l’esdeveniment.

Els participants autoritzen als organitzadors de l’esdeveniment a l’enregistrament total o parcial de la seva participació, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense tenir dret a rebre cap compensació econòmica. Els participants també autoritzen a l’organització a la publicació de classificacions, fotografies i qualsevol comunicació relacionada amb la competició. 

Els participants autoritzen a l’organitzador, el Club Esportiu Banyeres del Penedès, i al col·laborador, el Club Esportiu l’Arboç, per ser informats de qualsevol esdeveniment esportiu relacionat amb curses i/o caminades realitzades que organitzi aquesta entitat. 

L’organització, no es fa responsable dels objectes dipositats al guarda-roba.

Organitza:

Col·laboren: