Sant Jordi 2012 a Banyeres

Sant Jordi 2012 a Banyeres

El passat cap de setmana van començar els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi a Banyeres del Penedès.

El dia 21 d’abril, al Priorat de Banyeres del Penedès, es va representar pels més petits la llegenda de Sant Jordi.

El dia 22 d’abril i coincidint amb el marc del Dia Mundial de l’activitat física es va iniciar una sortida des de la Plaça de l’Ajuntament amb un recorregut d’uns 6 kilòmetres a través dels camins i corriols del municipi de Banyeres. Ja a la tarda, va ser el moment de l’actuació de l’Agrupació del Penedès de Vilafranca, qui durant hora i mitja va deleitar amb temes de pel·lícules com ‘la Pantera Rosa’, ‘Memòries d’Àfrica’, ‘El Zorro’ i ‘Abba’, entre d’altres.

Per finalitzar els actes, el dilluns dia 23 d’abril a dos quarts de sis de la tarda la Coral Picarol va representar la cantata “Història dels instruments de cuina”que va fer les delícies de grans i petits.

X