Com arribar-hi

Banyeres del Penedès és un municipi amb molt bones connexions per terra, mar i aire. El poble es troba a l’extrem nord-est del país i a 15 quilòmetres de la Costa Daurada, amb les connexions portuàries que això comporta.

Respecte a les principals ciutats espanyoles, és a 551 quilòmetres de Madrid, a 540 quilòmetres de Bilbao, a 297 quilòmetres de València i a 947 quilòmetres de Sevilla. A més, Banyeres del Penedès és un dels municipis espanyols més proper a les principals capitals europees, a només 206 quilòmetres de la frontera amb França (la Jonquera), a 1.085 quilòmetres de París, a 1.416 quilòmetres de Roma, a 1.531 quilòmetres de Londres i a 1.921 quilòmetres de Berlín.

L’aeroport de Reus, a 55 quilòmetres del municipi, és el més proper, i l’aeroport internacional de Barcelona és a 62 quilòmetres de distància i rep vols directes des de les principals ciutats espanyoles, europees i d’altres ciutats del món. A continuació se us dóna informació de com es pot arribar al municipi amb diversos mitjans de transport.

Banyeres del Penedès està molt ben connectat amb les principals autovies i autopistes, per exemple, al nord i al sud per la costa amb l’AP-7 (que a Europa es coneix com l’E-15) i que connecta França amb el llevant espanyol.
Aquesta mateixa autopista s’utiliza per viatjar des de Banyeres del Penedès (sent les sortides més properes les de Vilafranca del Penedès sud i El Vendrell) cap a les principals ciutats de Catalunya (direcció sud, Tarragona, direcció nord, Girona).

La N-340 transcorre tot el litoral de llevant, unint Cádiz amb Barcelona.

Cap a l’interior de Catalunya les principals vies són la AP-2 (Lleida), amb la sortida més propera a La Bisbal del Penedès, i la C-51 (Valls).

L’estació de tren (Rodalies) més propera és la de “L’Arboç”, a només 2 quilòmetres del centre de Banyeres del Penedès.

Si viatgeu en AVE (tren d’alta velocitat), l’estació “Camp de Tarragona” és a 42 quilòmetres de distància.

Els dos aeroports més propers a Banyeres del Penedès són el de Reus (a 55 quilòmetres) i l’aeroport internacional de Barcelona (a 62 quilòmetres).