Conclou la Festa Major 2012 de Banyeres

Del 5 al 11 de juliol els veïns i veïnes de Banyeres han pogut gaudir de la seva Festa Major.

Van tenir la inauguració de l’exposició “Animals” de Josep Cañas, es va celebrar el 35è aniversari de l’Elenc de Banyeres, el 10è aniversari de la Penya Blaugrana , el 30è aniversari del Drac de Banyeres i el naixement de l’entitat “Bastoners Banyerencs”.

El pregó aquest any ha anat a càrrec del Sr. Josep Font, director de l’Elenc de Banyeres; es va fer la processó de l’Auca del Sr. Esteve, l’actuació de l’Esbart Santa Eulàlia, els Gegants, els Bastoners de Banyeres, el drac petit de Banyeres, la Cuca Fera, els diables petits de Banyeres i els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, que van representar “el judici d’un bandoler”.

Pel que fa a la resta d’actes, es va fer la inauguració de l’exposició “Cursos Municipals 2011-2012” al Centre Cívic Ernest Lluch, un petit refrigeri, tómbola a càrrec de l’entitat “El Farcell”, concerts, orquestres, castellers, la volada del Drac de Banyeres, l’espectacle pirotècnic al campanar de l’església de Banyeres, exhibicions de Taekwondo de Banyeres, de ball de la Danza Factoria del Vendrell, cercavila o la sardinada entre molts altres.