Núria Feliu visita la Festa Major

El passat dissabte dia 7 de juliol i en el marc de la Festa Major de Banyeres del Penedès, el municipi de Banyeres, va tenir el plaer de tenir a la cantactriu Núria Feliu a la sala de plens de l’Ajuntament, fent el recital de sardanes. Núria Feliu i Mestres és una cantant i actriu catalana, coneguda ambaixadora de la cultura catalana, la qual juntament amb la gran assistència de públic, va aconseguir que tota la sala cantés sardanes amb ella.

Núria Feliu va demostrar ser una meravellosa persona, amable i molt propera, fent-se fotografies amb ella, així com dedicant el seu llibre de Recital de Sardanes.

Posteriorment i amb la Plaça de l’Ajuntament plena de veïns i veïnes, es va poder gaudir de l’exhibició de sardanes amb la Cobla Ressó del Penedès i els Dansaires del Penedès, als quals es van unir tots aquells que ho van voler.