L’AE Ramon Sicart s’imposa al triangular aleví de futbol base

torneigfutbolbaseGran matinal de futbol la que es va poder gaudir dissabte passat al Municipal de Banyeres en un “triangular” que enfrontava als equips de categoria aleví del AE Ramon Sicart, del CE Vendrell i del equip local, el CF Banyeres. Cada partit comptava amb dos parts de 15 minuts amb una posterior tanda de tres penals per resoldre l’ordre final dels equips en cas de produir-se un empat a punts al termini del torneig.

En el primer partit es van enfrontar la AE Ramon Sicart i el CE Vendrell en un “matx” que va acabar amb empat a dos després de que l’equip originari de Llorenç del Penedès aconseguís recuperar fins a dos cops l’avantatge que havia aconseguit l’equip roginegre després del 0-1 i del 1-2. A la tanda de penals l’equip dirigit per Oriol Cardona i Xavi Montserrat va sortir victorios desprès de que els seus llançadors transformessin els tres penals corresponents mentre que els jugadors del Vendrell van errar el seu tercer i últim llançament.

En el segon duel  va entrar en escena el CF Banyeres per enfrontar-se a l’AE Ramon Sicart. Van avançar-se els de Llorenç amb un golàs de falta directa que es va col·lar per l’esquadra sense que el porter Dani pogués fer absolutament res. Ja en la segona part, Rubén va empatar el partit per mitjà d’una falta directa que després de tocar al pal va entrar cap a dins. Poc després de l’empat, l’AE Ramon Sicart va aconseguir el 1-2 final a causa d’un desajust defensiu del Banyeres. A la tanda de penals tant els groguets com l’AE Ramon Sicart van convertir els seus tres llançaments, havent de rècorrer a una quarta pena màxima on no va fallar Oscar Navarro i on va encertar Dani Penedès aturant el penal al contrari.

I en el tercer i últim partit, el CF Banyeres va aconseguir la victòria per 2-1 davant el CE.Vendrell. Es va avançar en el marcador, ja en el segon temps, el Banyeres gràcies a un gol d’Oscar Navarro que va marxar en velocitat dels seus contraris i va batre per baix al porter del Vendrell. Els roginegres aconseguirien empatar el partit però una genialitat de Mario Luque, que va agafar la pilota en el seu propi camp i va superar fins a quatre rivals per anotar un gran gol definint al pal curt del porter. I als penals, tal i com va succeir en l’anterior partit, els dos equips van encertar els seus corresponents penals i al desempat, Dani va aturar el quart llançament del Vendrell mentre que Rubén Martínez va transformar el seu.

Per tant, el triangular va finalitzar de la següent manera:
1º AE Ramon Sicart: un empat i una victòria.
2º CF Banyeres: una derrota i una victòria.
3º  CE Vendrell: un empat i una derrota.