L’exposició “Obre’t en català” de la Plataforma per la Llengua fa parada a Banyeres

L’exposició “Obre’t en català” de la Plataforma per la Llengua fa parada a Banyeres

obretcatalaEl divendres dia 6 de setembre es va fer la inauguració de l’exposició “ Obre’t en català”, de la Plataforma per la Llengua al Centre Cívic Ernest Lluch a càrrec de Rosa Maria Ibarz, directora del CNL de Tarragona.

A l’acte hi van assistir una vintena de persones, entre elles, regidors de l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, va presentar a la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa M. Ibarz, qui va estar explicant els canvis que ha hagut a la nostra llengua, així com el seu objectiu, que és sensibilitzar els catalanoparlants sobre la necessitat de parlar en català amb les persones nouvingudes.

L’exposició ha estat produïda per la Plataforma per la Llengua i compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística.

L’exposició es podrà visitar al Centre Cívic Ernest Lluch  del 9 al 17 de setembre, de dilluns a divendres, en horari de 10 a 14h i de 17 a 20h.

X