Un centenar de persones assisteixen a les xerrades del Logis Penedès a càrrec de Cimalsa

Un centenar de persones assisteixen a les xerrades del Logis Penedès a càrrec de Cimalsa

xerradalogisEl dilluns dia 23 de setembre a les 19 hores al Centre Cívic Ernest Lluch, dins de les xerrades sobre el Logis Penedès, va tenir lloc la xerrada “El paper de la logística com a motor d’activitat” a càrrec del Sr. Isidre Gavin (Director general de Cimalsa), “PDU del Penedès estudis econòmics i situació actual” a càrrec del Sr. Simó Batlle (Enginyer de Camins, Canals i Ports. Cap de Planejament de Cimalsa i Coordinador del PDU) i  “Estudi de l’impacte de les inversions econòmiques del Logis Penedès” a càrrec de la Dra. Mercedes Teruel (Professora del Dpt. d’Economia – facultat d’Economia i Empresa – Universitat Rovira i Virgili).

A la xerrada van assistir 100 persones, entre elles diferents regidors de l’ajuntament de Banyeres, veïns i veïnes del municipi i d’altres municipis colindants, així com membres de la Plataforma “No fem el CIM”.

Durant una hora i mitja, els diferents representants van estar explicant els canvis que hi ha hagut a la logística els darrers anys, la importància de l’increment de les exportacions, així com l’estudi de la Universitat Rovira i Virgili. Després d’aquest temps, es va fer torn de preguntes i dubtes que sorgien arrel de les explicacions exposades i la proposta i la reclamació dels representants de No Fem el Cim, de la participació ciutadana en quant al projecte Logis Penedès.

Segons paraules del regidor d’urbanisme Jordi Guasch, “de la xerrada, fem una valoració totalment positiva ja que han complert amb el fet que els responsables de Cimalsa vinguin a donar explicacions, informació i que els veïns i veïnes puguin fer totes les consultes que creguin oportunes”

X