Visita al jaciment “Font de la Canya” i al Celler Art Cava

Visita al jaciment “Font de la Canya” i al Celler Art Cava

visitajacimentEl diumenge dia 27 d’octubre, 30 veïns i veïnes de Banyeres del Penedès, van anar a Avinyonet (Avinyó Nou) per tal de visitar el Jaciment Font de la Canya i el Celler Art Cava, organitzat per la Societat Nova de Banyeres i l’Institut d’Estudis Penedesencs.

La visita va ser guiada per l’arqueòleg Daniel López, el qual es va transmetre amb força, la importància i l’esforç dels seus treballs de recerca. El Jaciment Font de la Canya, bona part d’ell, encara per excavar, sembla que va ser una espècie de centre logístic de la Cossetània o món ibèric el nostre territori.

A la visita de la Masia de Can Batlle, van poder conèixer una original fórmula, per a que les persones de tot el món, puguin participar als processos de cava que encarreguen, estan presents als cellers en moments importants d’aquest procés.

La visita va finalitzar amb una copa de cava per a tots els assistents.

X