Inauguració de l’exposició de mostra de fotografia jove “Posa-li cara al Carnaval del Baix Penedès”

Inauguració de l’exposició de mostra de fotografia jove “Posa-li cara al Carnaval del Baix Penedès”

expolocaldejovesEl dijous dia 6 de febrer, es va inaugurar la mostra de fotografia jove “Posa-li cara al carnaval del Baix Penedès a Banyeres del Penedès. A la inauguració van assistir l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, el regidor d’esports i joventut, José Mª Acosta, entre d’altres persones i l’exposició compta amb les fotografies de carnaval del 2013, a la qual van participar 39 joves de diferents municipis de la comarca.

Aquest és el quart any que Jove Baix Penedès organitza aquesta mostra de fotografies, amb la finalitat de dinamitzar els joves de la comarca al voltant del carnaval, ja que és una festa que els joves viuen molt intensament. La proposta és que els joves facin arribar una fotografia d’una cara de carnaval a qualsevol servei Jove Baix Penedès de la comarca.

L’exposició es podrà visitar fins el proper dia 13 de febrer a l’espai jove de Banyeres, de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda.

X