Joan Buscà ofereix la conferència “Parlem de futur! Estat propi, pensions i benestar”

joanbuscaEl dimarts dia 20 de maig, al centre cívic Ernest Lluch, es va fer una conferencia a càrrec del Sr. Joan Buscà, professor a la Universitat de Barcelona, on el tema que es va tractar va ser: “Parlem de futur!” Estat propi, pensions i benestar”.

Tot i que la majoria d’assistents eren grans, va estar parlant d’economia, del PIB, de tots els diners que van a Madrid i d’aquells que no tornen, sobre si és necessari canviar o no la constitució per tal d’incloure el fet que Catalunya pugui gestionar els seus diners a l’igual que ho fa el País Basc i Navarra, així com si perillen les pensions o no. Va explicar també que el Col·legi d’Economistes de Catalunya ha fet un llibre titulat “Economia de Catalunya.

Preguntes i respostes sobre l’impacte econòmic de la independència” i que està signat per 1261 economistes, independentment del color polític i dels ideals de cadascun d’ells. A la finalització de la conferència va haver un torn de precs i preguntes al Sr. Buscà, el qual les va atendre molt amablement.