Festa Major de Saifores 2014

rotondasaiforesEl cap de setmana del 5 de juliol, va tenir lloc la festa major de Saifores. Va començar el dissabte a les 7 de la tarda amb la inauguració de la rotonda, dedicada a la filla il·lustre del municipi, Marta Mata. A les 10 de la nit, va continuar amb un gran cercavila amb els capgrossos, Gegants i Grallers de Llorenç del Penedès, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, Timbalers, Drac petit de Banyeres i els Bastoners Banyerencs acompanyats dels Grallers Els Aixarts. Seguidament es va fer el tradicional ball de revetlla amb el grup Top Music’s on els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès, van poder gaudir ballant tota mena d’estils, a la mitja part va haver xocolatada per a tots els assistents i també va haver l’actuació dels balls en línia de l’escola de Míriam Buitrago.

Ja el diumenge dia 6 de juliol, a dos quarts d’onze del matí es va fer la missa cantada a càrrec de la Massa Coral Banyerenca, posteriorment es van fer joguines amb material reciclat a càrrec de Laura Hernández de Matriona Espai Maternal, vermut de germanor i ja per la tarda, van actuar les seccions infantils de l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres juntament amb les seccions infantils de l’Esbart Vila del Vendrell – La Lira i van acabar la festa amb el ball de plaça de la formació Montse i Joe Transfer.

Una festa major que donava el tret de sortida del que serà tot un mes de festes al municipi de Banyeres i on veïns i veïnes de tots els nuclis van poder gaudir de la festa de Saifores.