Festa Major de Les Masies de Sant Miquel 2014

Festa Major de Les Masies de Sant Miquel 2014

fmstmiquelEl cap de setmana del 18 al 20 de juliol va tenir lloc la festa major de les Masies de Sant Miquel.

El divendres com a tret de sortida es va començar amb karts i quads per a la als petits i el juvenils durant tota la tarda, va continuar amb un sopar popular, a base d’amanida, fideuà, gelat, vi, aigua i pa, fet pel Restaurant Can Kildo de Llorenç del Penedès i va finalitzar amb l’espectacle Yorky Show de transformisme.

El dissabte va haver torneig de futbol sala infantil, juvenils i adults, torneig de domino, parxís, rumy i cartes, maquillatge de fantasia per a tothom, cercavila amb el Drac petit de Banyeres, Timbalers, Bastoners Banyerencs acompanyats pels Grallers Els Aixarts, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch i Capgrossos de les Masies de Sant Miquel, exposició de més de 100 motos Custom “Harley” on els grans i petits van poder gaudir de pujar-se a aquestes motos i va finalitzar la jornada amb Ball, animació i música amb Rufino Disco Laser Show i el gran sorteig del lot de Festa Major.

Ja el diumenge es va fer la tradicional missa cantada per la Massa Coral Banyerenca amb motiu del seu 60 aniversari, bany d’escuma per a petits i grans, animació infantil a càrrec de Màgic Show i la festa major va concloure amb el ball de cloenda amb el conjunt de Clau de Sol.

X