El Priorat de Banyeres amb la Marató de TV3

El Priorat de Banyeres amb la Marató de TV3

maratoprioratEl diumenge dia 7 de desembre, el Priorat de Banyeres va celebrar l’acte de la Marató de TV3 d’enguany dedicada a les malalties de cor. Un grup de voluntaris d’aquest nucli, en conjunt amb el Restaurant Petit Priorat, Ramon Puig Càtering i l’Hostal del Priorat, encapçalat per Miquel Puig, van cuinar per a 140 persones que van ser les assistents a aquest acte, així com el vi que va ser donat per Torres. Des de les 10 del matí van estar els voluntaris fent la venda de tiquets pel dinar, de números per al sorteig que es va realitzar, així com tota la logística necessària per aquell dia.

Després del dinar, va sortir les postres, el qual va ser un cor gegant, juntament amb cors petits, fet per les voluntàries del nucli del Priorat. Posteriorment va haver les actuacions del Xavier i Eloy cantautors, de l’Oriol que va tocar el violoncel, la Lourdes Meroño que va recitar la poesia del “plat de fusta” i el Mag Guay que va fer una actuació de màgia de proximitat. En acabar aquestes actuacions, es va fer entrega dels diplomes del concurs de truites que va haver al matí, i els quals van ser per la truita més original feta a base de carxofes i botifarra negra i a la més bona feta de patata i ceba. Després de l’entrega dels diplomes, es va fer el sorteig de nombrosos regals que van donar persones veïnes i conegudes del Priorat.

Tot aquell menjar que no s’havia utilitzat ha estat donat al banc d’aliments de Banyeres del Penedès, per aquells veïns i veïnes que més ho necessiten.

El recapte total del diumenge que s’ingressarà a la Marató de TV3 ha estat de 1.790 euros.

Des de l’ajuntament de Banyeres del Penedès, volen agrair el seu esforç i la seva solidaritat.

X