Vuit joves banyerencs participen al taller de motos

tallerdemotosDes de la regidoria de Joventut, en coordinació amb l’espai Jove i el Punt d’informació Juvenil de Banyeres del Penedès, s’ha fet un taller de motos. Aquest anava dirigit a joves de Banyeres del Penedès d’entre 14 i 18 anys i s’ha fet els dimarts i dijous de 19 a 21 hores.

Es van apuntar un total de 8 joves, els quals des del 18 de novembre fins l’11 de desembre, han fet una primera hora de teoria a la sala d’exposicions del Centre Cívic i la segona hora pràctica al magatzem municipal.

Les classes han estat impartides per Pere Català, propietari i gerent de Tallers Banyeres.

Amb aquest taller s’han aconseguit tres objectius: el primer que els joves del municipi hagin vist si la mecànica els hi agradava de cara a un possible futur laboral, el segon que les classes les hagi impartit un mecànic del municipi i en tercer lloc que ha estat un taller formatiu-laboral.