Es celebra la segona edició de la Laia Blanca

Es celebra la segona edició de la Laia Blanca

segonalaiablancaEl dissabte dia 14 de febrer es va celebrar, la Laia Blanca, en honor a la patrona del municipi, Santa Eulàlia.

Des de les 6 de la tarda fins les 9 de la nit, es va fer a càrrec del Grupo Caramelo animació infantil i diverses activitats per a la canalla.

També es va repartir xocolata amb xurros per a tots els assistents, tant per als grans com per als petits. Un dels actes que es va fer va ser la llegenda de la Laia a l’om centenari de Banyeres, amb el follet, la laia, la violinista, on va nevar, i tot aquell que volia va ballar al voltant de l’om, tindrà sort durant tot el carnaval.

Durant tota la festa hi va haver música a càrrec de Deejays amb més de 16.000 watts de potència, canons de confeti, de fum i de llum, on tothom va estar ballant i guarnits amb les seves millors disfresses.

Aquest esdeveniment ha tancat les celebracions de la Festa Major d’Hivern de Banyeres del Penedès.

X