L’Ajuntament contracta amb caràcter d’urgència una empresa de vigilància externa

L’Ajuntament contracta amb caràcter d’urgència una empresa de vigilància externa

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha contractat una empresa de vigilància externa per tal que el municipi estigui vigilat les 24 hores i perquè els veïns i veïnes puguin estar més tranquils, davant l’onada de robatoris que s’estan produint a Banyeres.
Fa dues setmanes va haver-hi quatre robatoris, l’Ajuntament va parlar en diverses ocasions amb els Mossos d’Esquadra i fins i tot, el consistori a través de les xarxes socials, va emetre un comunicant avisant als banyerencs i banyerenques dels fets i informant-los que els mossos d’Esquadra havien reforçat el servei a Banyeres, instant-los que en cas que veiessin qualsevol moviment sospitós truquessin al 112 o als telèfons d’urgència de l’Ajuntament i que, en cas que marxessin de vacances no ho informessin a través de les xarxes socials.

Però els últims esdeveniments d’aquesta setmana en què dilluns van robar a una casa i ahir dimecres una altra, a plena llum del dia i amb armes blanques, és quan a banda de mantenir noves converses amb els Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament ha decidit prendre cartes sobre l’assumpte de forma urgent i imminent, contractant amb caràcter d’urgència una empresa de vigilància externa que vigili les 24 hores del dia el municipi.
Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha actuat novament amb fermesa i rapidesa davant els temes vandàlics o de robatoris i quan ha fet falta.

X