El banyerenc Joan Zamorano es proclama campió del Campionat d’Espanya de la Cup Yamaha R1

El banyerenc Joan Zamorano es proclama campió del Campionat d’Espanya de la Cup Yamaha R1

El banyerenc Joan Zamorano s’ha proclamat campió del Campionat d’Espanya de la Cup Yamaha R1 a falta d’una última prova a Almeria el pròxim dia 20 d’octubre. Després de fer una temporada plena de triomfs i d’arribar com a favorit després de la ratxa de victòries tot feia presagiar que s’alçaria amb el títol de la primera edició de la Yamaha R1 Cup al Circuit Ricardo Tormo. Es tractava de la quarta i penúltima prova de la temporada i Zamorano va tornar a demostrar el seu lideratge el passat cap de setmana del 23 i 24 de setembre a València.

Joan Zamorano que corra amb el número 30 i que és de l’equip Motos Gaspar ha aconseguit un total de 120 punts, tenint en compte que falta la d’Almeria, adjudicant-se 20 punts a Jerez, 25 a Aragó, 25 a Navarra, 25 al Race 2 i els darrers 25 a València. El segon lloc l’ocupa David Figueres amb un total de 73 punts.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès volem donar-li la nostra més sincera enhorabona per aconseguir ser el campió d’aquesta primera edició de la Cup Yamaha R1!!!!

X