Lectura del Manifest contra la violència de gènere

El passat divendres dia 25 de novembre va ser el dia internacional de la No violència contra les dones.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès conjuntament amb el col·lectiu de dones “El Farcell” van fer la lectura del manifest contra la violència masclista, denunciant aquests actes i recordant que no és únicament un dia, si no que cada dia s’ha de lluitar.

L’acte va ser presentat per l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras i la lectura del manifest va ser a càrrec de Manuela Alonso del Col·lectiu de Dones “El Farcell” i va comptar amb l’assistència de la regidora de benestar social, Joana Fernández, així com regidors de l’Ajuntament i la resta de sòcies del col·lectiu de dones “El Farcell” i una vintena de persones.

També van recordar a totes aquelles dones que pateixen la violència de gènere, així com aquelles que han mort i també van aprofitar per recordar que no s’ha de tenir por a denunciar.

L’acte va finalitzar amb un minut de silenci.