Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Visita banyerenca a la Festa de les Flors de Girona

El passat dissabte dia 12 de maig, l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de
Banyeres va organitzar una sortida a la festa de les flors de Girona.

L’expedició sortia a ¾ de 8 del matí en autocar i sobre 2/4 d’11 del matí s’arribava a Girona, on Manel Xarles, guia turístic de la ciutat, va estar explicant que aquell dia s’hi esperava la presència de més de 90.000 persones i d’unes 500.000 persones en tota la setmana.

El guia va acompanyar al grup on s’hi celebrava la 57ª exposició de flors fins aproximadament 2/4 de dues del migdia. A més de gaudir de l’espectacle de l’ornamentació de les flors, Xarles va explicar i endinsar el grup banyerenc en diverses èpoques passades de la ciutat, sobretot de la part antiga.

Posteriorment, va tenir lloc un dinar al cèntric restaurant “L’Argadà”, on es va poder gaudir d’un àpat a base d’amanida, carn a la brassa, pastís de llimona, cafè, vi, aigua, refresc i pa.

Posteriorment i ja sense el guia local, però seguint les seves indicacions, van anar a visitar més indrets emblemàtics, els quals durant el matí va ser impossible veure a causa de les llargues cues.

A dos quarts de sis de la tarda es va posar punt final a la visita, arribant a Banyeres pels volts de dos quarts de vuit del vespre. Un dia inoblidable on els veïns de Banyeres, inclosa l’alcaldessa, Núria Figueras, van poder gaudir d’un espectacle de flors meravellós.