L’equip d’iniciació del CF Banyeres, campió de la temporada 2011/12

Els nens de la categoria escola o iniciació del FC Banyeres estan molt contents ja que han quedat campions de la temporada 2011-2012, on han fet un total a la lliga de 138 gols i els han encaixat 39 gols.

Per aquest motiu van celebrar una rua per al poble, sortint de l’escola i anant a l’ajuntament on l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, els hi va fer el lliurament de la copa al balcó de l’ajuntament, finalitzant al camp de futbol on van poder gaudir d’un berenar.

Apart, el dissabte dia 9 de juny va tenir lloc un torneig a l’Arboç on van quedar els primers, el diumenge dia 10 a Sant Jaume dels Domenys també va haver un altre torneig i també van quedar primers. Pablo Álvarez va aconseguir el trofeu al màxim golejador.

El delegat d’aquesta categoria és Antonio Álvarez, els entrenadors són: Joaquín Redondo i Cristian Sánchez i els nens guanyadors del campionat, tant merescut són:

Paula Ruano
Denis Guerrero
Jordi Palau
Daniel Vega
Yeray Martín
Biel Domínguez
Jairo Rull
Iván Valderrey
Bilal Mirini
Pablo Álvarez