Una cinquantena de banyerencs visiten el País Basc

Enguany, des de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, com ja és habitual, s’ha organitzat un viatge al País Basc de l’1 al 5 d’octubre.

Es va poder gaudir d’una ruta pel País Basc visitant Logroño, Gasteiz, Lasarte, Bilbo, Gernika, Bermeo, Donostia, Getaria, el Santuari Loiola, Zarautz, Hondarribia i Iruña. Han estat allotjats a l’hotel Aisia Kresala de Deba i el viatge es va fer en autocar.

Durant el viatge els ha acompanyat el guia Lluís amb ascendència basca i guies locals que els han anat explicant els llocs més emblemàtics, com per exemple, el museu Guggenheim, l’arbre mil·lenari on es reuneix el parlament basc o el restaurant del famós cuiner Arguiñano. També han gaudit de l’excel·lent gastronomia i els típics “tapeos” que té el País Basc.

L’última nit a l’hotel va ser molt especial, ja que van poder brindar amb cava, ofert pel Sr. Pere Cortacans. Segons paraules textuals de l’alcaldessa de Banyeres, “ha estat un viatge ben organitzat i amb molta germanor i harmonia”.