Una vintena de banyerencs gaudeixen de l’obra teatral “La família irreal” a Barcelona

teatrevictoriaEl dissabte dia 13 d’abril, l’Ajuntament de Banyeres en coordinació amb la regidoria de Benestar Social van organitzar una excursió a Barcelona. Van sortir a les 9 del matí, direcció cap a Barcelona, on en arribar van estar visitant el MNAC, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, i amb la guia Maria, el Palau Nacional de Montjuic, qui els va estar explicant zona per zona la història del Palau i les diferents controvèrsies que hi havia hagut amb els canvis que es van fer. També els va ensenyar moltes zones, a les quals no es té accés de forma habitual.

En finalitzar la visita, al mateix restaurant del Palau, van estar dinant a base de lassanya, filet de vedella amb compota de poma, de postres pastís de xocolata i cafès. Després van anar a visitar el centre comercial las Arenas que fa relativament poc que es va inaugurar i allà van poder estar a les botigues, gaudir de la meravellosa vista que hi ha de Barcelona a la quarta planta o bé, donant un passeig pel centre comercial. A les 5 de la tarda, els va recollir l’autocar per tal de portar-los al Teatre Victòria, per poder gaudir de l’obra de teatre “La família irreal” de Minoria Absoluta i Dagoll Dagom, amb la qual van riure molt i s’ho van passar d’allò més bé.

Van arribar a Banyeres a les 10 de la nit, i els assistents van comentar que va ser un dia inoblidable i en bona companyia. L’alcaldessa de Banyeres que també hi va ser present, junt amb la regidora de Benestar Social van dir que estaven molt orgulloses de poder fer aquestes sortides, amb les quals no només gaudeixen el dia, sinó que també es té l’oportunitat en companyia dels nostres veïns i veïnes i conèixer-los un mica més. El proper viatge que ha organitzat l’Ajuntament de Banyeres és a Polònia i es farà l’última
setmana del mes de maig.