Caminada a Sant Jaume dels Domenys el Dia Internacional de l’activitat física

caminadastjaumeEl diumenge dia 21 d’abril la Societat Nova va organitzar una caminada a Sant Jaume dels Domenys des de la Societat Nova de Banyeres del Penedès amb motiu del dia internacional de l’activitat física. Una cinquantena de veïns i veïnes del municipi es van congregar a les 8.30 hores per anar caminant a bon ritme fins a Sant Jaume.

Una vegada passat els Arquets es va fer una aturada per tal d’esmorzar i agafar energies, i van continuar fins a la Cooperativa de Sant Jaume. Allà els esperaven el gerent Sr. Lluís Roig i el president de la Cooperativa, senyor Urgell, a la sala d’actes, per tal d’explicar-los què és la Cooperativa, les diferents aliances que han fet amb altres municipis, així com un vídeo que els hi van passar per tal de veure el treball que en fan.

Posteriorment, els van portar al monument del soci, construït pel 50 aniversari i d’allà a la cooperativa on fan tot el procés del vi, en acabar la visita, els van convidar a un pica-pica a base de formatge, olives, patates fregides, vi i cava. Després van poder visitar l’Agrobotiga ubicada a la Ctra.

De Sant Jaume i tornant al celler, els van obsequiar amb una ampolla de vi rosat a cadascun dels assistents i ja finalment van tornar a Banyeres del Penedès a peu.

En total es van fer uns 8 kilòmetres entre l’anada i la tornada, i tots els veïns van quedar molt satisfets de la caminada així com de la visita al Celler Domenys.

X