Tastavins en commemoració al naixement de Josep Cañas

tastavinsEl passat dijous dia 23 de maig, i amb motiu de la commemoració del naixement de Josep Cañas, es va fer un tastavins a càrrec de Gerard Jané del Celler Jané Ventura al Museu Josep Cañas. A l’acte hi van assistir una quarantena de persones, entre elles, la presidenta de la Fundació Josep Cañas i alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras, la directora del Museu Josep Cañas, Mónica Roca i regidors de l’ajuntament.

El tastavins es va fer amb acompanyament musical a càrrec d’Ivet Garriga al clarinet i Dídac Ràfols al saxo, els quals van tocar la BSO de Blues Brothers, La Perichole, Allegretto de Kesper Kunamer i la sardana “El cavaller enamorat”, que tant estimava el fill il·lustre de Banyeres del Penedès, Josep Cañas.

Durant el tastavins, els assistents van poder tastar tres vins selecció: Jané Ventura Blanc Selecció, Jané Ventura Rosat Selecció i Jané Ventura Negre Selecció, els quals va anar explicant en Gerard Jané, les seves propietats, els seus matisos, les diferents varietats de raïm i va anar responent a totes aquelles preguntes que li van anar fent.