Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Una quinzena de banyerenques i banyerencs participen al viatge a Polònia

viatgepoloniaDurant la setmana del 27 de maig al 2 de juny, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès en conjunt amb la regidoria de Benestar  Social va organitzar un viatge a Polònia. Durant aquests set dies, els veïns i veïnes de Banyeres, han pogut visitar Varsòvia, Wroclaw, anomenada com la Venècia polaca, Czestochowa, Cracòvia, el camp d’Auschwitz i les Mines de Sal de Wieliczka.

La visita a Varsòvia -una ciutat plena de botigues- va ser molt maca; el dia que van visitar  el camp d’Auschwitz van quedar molt impressionats i tristos en un dia plujós pel que havia succeït allà, també van quedar impactats per la quantitat d’estàtues de sal que van veure i la baixada a 1300 metres que van fer, destaquen el munt d’esglésies que van visitar, així com el recital de piano de l’últim dia.

Segons paraules de l’alcaldessa Núria Figueras “hem quedat molt contents amb aquest viatge, així com els guies que hem portat i de la sensació de germanor que ha hagut entre els veïns i veïnes de Banyeres. Esperem que pel proper viatge s’apunti més gent”