Saifores celebra la seva Festa Major

fmsaiforesEl cap de setmana del 6 de juliol, va tenir lloc la festa major de Saifores. Va començar el dissabte a les 10 de la nit, amb un gran cercavila amb els capgrossos, Gegants, Grallers i Bastoners infantils de Llorenç del Penedès, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, Timbalers, Drac petit de Banyeres i els Bastoners Banyerencs acompanyats dels Grallers Els Aixarts. Seguidament es va fer el tradicional ball de revetlla amb el grup Top Musics on els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès, van poder gaudir ballant tota mena d’estils, a la mitja part va haver xocolatada per a tots els assistents i també va haver l’actuació dels balls en línia de l’escola de Míriam Buitrago.

Ja el diumenge dia 7 de juliol, a dos quarts d’onze del matí es va fer la missa cantada a càrrec de la Massa Coral Banyerenca, que enguany fa el seu 60 aniversari, va actuar +Ke Aire amb la demostració de globoflexia i sorteig de les figures fetes amb els globus, vermut de germanor i ja per la tarda, va haver l’actuació de l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres que aquest any fan el seu 30 aniversari i van acabar la festa amb el ball de plaça de la formació Montse i Joe Transfer.

Una festa major que donava el tret de sortida del que serà tot un mes de festes al municipi de Banyeres i on veïns i veïnes de tots els nuclis van poder gaudir de la festa de Saifores.