Gran participació al primer mercat d’intercanvi de segona mà

mercatintercanviEl diumenge dia 7 de juliol es va fer a Banyeres del Penedès el primer mercat d’intercanvi i segona mà, al costat del mercat dels diumenges. Un total de 37 parades van estar des de les 10 del matí fins les 2 de la tarda, oferint tota mena d’objectes, roba, bosses, televisors, etc.

De fet, més de 300 persones van passar per aquest primer mercat on va haver-hi grans ofertes que a primera hora del matí van sortir, com per exemple, samarretes a un euro, bosses a dos euros i fins i tot televisors per un euro. Tot i que era una iniciativa i es volia veure com aniria, més de dotze persones van passar pel punt d’informació demanant que aquest mercat es fes d’una forma més continuada com un cop per setmana, encara que l’ajuntament, després de la rebuda de la gent i de l’èxit d’aquest primer mercat, està valorant el poder-ho fer un cop al mes o més continuadament.

S’ha de dir que a banda de les ofertes i l’opció que se’ls hi ha donat a les persones per poder vendre o intercanviar coses que estaven en bon estat, també ha estat un mercat molt solidari, ja que els paradistes van aportar més de 100 quilos d’aliments, pel banc d’aliments del municipi de Banyeres i també van aportar roba, que el dilluns dia 8 de juliol, es va portar a Càritas del Vendrell.

Segons paraules del regidor de promoció econòmica i medi ambient i tinent d’alcalde de Banyeres, Jero Merino “ha estat un èxit rotund, amb una valoració molt positiva i que intentaran gestionar aquest tipus de mercat al centre del poble on el reciclatge i la reutilització pugui ser més continuada”.