31 donacions al Banc de Sang i Teixits del mes de juliol a Banyeres

bancdesangEl dilluns dia 22 de juliol el Banc de Sang i Teixits va estar a Banyeres del Penedès.

La campanya la va promulgar la delegació de Donants de Sang de Banyeres i en el seu nou nom en Joan A. Rey, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, Ràdio Banyeres i els comerços del poble. Com les últimes vegades, el número de donacions han estat un èxit de participació ja que aquesta vegada han estat 28 donacions reals, més 3 oferiments (els quals també es comptabilitzen), és a dir 31 donacions de sang i en aquesta ocasió un donant nou.

Des de l’Associació de Donants del Baix Penedès, del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, volen agrair la participació i solidaritat dels veïns i veïnes de Banyeres i que els resultats obtinguts segueixen sent un punt de partida per properes campanyes.