Les Masies de Sant Miquel celebren la Festa Major 2013

fmstmiquel13El cap de setmana del 19 al 21 de juliol va tenir lloc la festa major de les Masies de Sant Miquel.

El divendres com a tret de sortida es va començar amb un concurs de dibuix per a nens i nenes fins a 14 anys, va continuar amb l’actuació dels grups de ball “Promesas flamencas”, “Embrujo rociero” i “Raíces de Andalucía” de Santa Oliva i va finalitzar amb un sopar popular, a base d’amanida, fideuà, gelat, vi, aigua i pa, fet pel Restaurant Can Kildo de Llorenç del Penedès.

El dissabte va haver torneig de futbol sala infantil, juvenils i adults, torneig de domino, parxís, rumy i cartes, maquillatge de fantasia per a tothom, cercavila amb el Drac petit de Banyeres, Timbalers, Bastoners Banyerencs acompanyats pels Grallers Els Aixarts, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch i Capgrossos de les Masies de Sant Miquel, exposició de més de 100 motos Custom “Harley” aprofitant l’avinentesa del casament dels veïns de Sant Miquel, la Montse i  el Tomàs que gràcies a ells i als seus convidats, els grans i petits van poder gaudir de pujar-se a aquestes motos i va finalitzar la jornada amb Ball, animació i música amb Rufino Disco Laser Show i el gran sorteig del lot de Festa Major que va caure en una veïna de Sant Miquel.

Ja el diumenge es va fer la tradicional missa cantada per la Massa Coral Banyerenca amb motiu del seu 60 aniversari, bany d’escuma per a petits i grans, exhibició de taekwondo, kip hop i dance del Gimnàs municipal de Banyeres i la festa major va concloure amb el ball de cloenda amb el conjunt de Clau de Sol.