El Priorat de Banyeres tanca la Festa Major 2013 amb múltiples activitats

fmprioratEl caps de setmana del 20 i del 26 al 28 de juliol, va tenir lloc la Festa Major del Priorat de Banyeres.

El dissabte dia 20 de juliol es van fer les semifinals de Futbol Sala masculí, la gimcana nocturna amb pares i fills i disco-mòbil. Ja el diumenge dia 21 de juliol es van fer tallers infantils, futbol sala masculí, femení i bingo i karaoke.

Ja el divendres dia 26 es quan es va fer el tret de sortida de la Festa Major amb la tradicional barbacoa americana, elecció de miss/mister, bingo i macro disco. El dissabte dia 27 es va fer la gimcana de bicicletes, inflables infantils, el pregó de la Festa Major el qual va ser molt emotiu ja que es va dedicar i col·locar la placa al local social del ja difunt Emili Ribas Calabia per la seva entrega i dedicació a l’Associació de Veïns del Priorat de Banyeres, la qual van destapar, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras i l’alcalde de Llorenç, Salvador Sonet, així mateix a la vídua se li va entregar un àlbum amb fotografies de tots els actes on va havia participat el seu home. A continuació és va fer un pica pica, i a la tarda es va fer la VI Edició Milla Priorat, xocolatada, sopar de festa major al qual van assistir 300 persones, sorteig de 5 lots per gentilesa dels diferents establiments de Banyeres, L’Arboç i Llorenç i va finalitzara la vetllada amb el ball d’orquestra Flaix.

Ja el diumenge es va fer el taller de pintura infantil a càrrec de l’alcaldessa de barri, Belén Cossío, pallassos amb els Tetes, festa de l’escuma, campionat de natació i va finalitzar la Festa Major amb les típiques havaneres i rom cremat.