50 persones participen a la caminada nocturna a L’Arboç

caminadaarbocEl dissabte dia 3 d’agost la Societat Nova de Banyeres del Penedès,  va organitzar la típica caminada nocturna, en aquesta ocasió, la primera ruta guiada modernista de l’Arboç. Més de 50 persones van sortir de la Societat Nova a dos quarts de deu de la nit, arribant a l’Arboç en tan sols mitja hora.

La primera aturada es va fer davant la Giralda que tot i no ser modernista i  només té elements decoratius, la guia la va estar comentant. A continuació van enfilar el carrer Major, que é son hi ha més concentració de cases modernistes i que va estar explicant, així com els elements que diferencien el modernisme d’altres, i finalment van visitar, l’hospital Sant Antoni Abad on van explicar que aquest hospital era extraradi de l’Arboç i era d’acollida i que actualment està portat per monges i és una residencia d’avis.

La tornada també la van fer en mitja hora i en arribar a la Societat Nova, van prendre coca i cava.