La Festa Major 2013 arriba a Casa Roja

casarojaEl cap de setmana del 2 al 4 d’agost es va fer la Festa Major del nucli de Banyeresde Casa Roja. Va començar el divendres a les 20 hores amb el tret de sortida per la cercavila per part del Drac de Banyeres, a continuació es va fer el pregó infantil de festa major, sopar a base de botifarra i cansalada a la brasa, bingo, disco làser show de Rufino i empalmada amb “Falling in the flesh” i disco Rufino.

El dissabte va tenir lloc la festa de l’escuma, taller infantils, sopa de festa major a base d’amanida fruits secs i formatge i fideuà marinera amb all i oli i assortit de pastissos, actuació durant el sopar de l’humorista monologuista Joaquin (component de LLuvia de Estrellas) i orquestra per a tots Costa Azul.

Ja el diumenge per finalitzar es va fer castells inflables, futbolí humà, taula de surf i ludoteca infantil amb dotze jocs gegants i globoflèxia, xocolatada amb bunyols feta per les mestresses i els bunyols fets per la família de Paco i patrocinada per la Comissió de Festes, actuació de la factoria escola de dansa on van actuar quaranta nens, teatre infantil amb la representació de “Blancanieves y los siete enanitos” a càrrec dels nens de la urbanització, sopar de fi de festa amb embotits, pa amb tomàquet i síndria i per finalitzar tota aquesta major música per a tots amb DJ Rafita.