Banyeres celebra la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes

11setembre13Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya Banyeres del Penedès va organitzar diferents actes.

El dimarts dia 10 de setembre, a les Masies de Sant Miquel, es va fer un sopar tradicional, on 120 veïns, veïnes i amics del nostre municipi, van poder gaudir de la companyia, del sopar a base de pa amb tomàquet, embotits, gelat, vi i aigua i de l’actuació d’en Santi Vendrell, acompanyat del grup d’Havaneres Aigua Dolça i de rom cremat.

Ja el dimecres dia 11 de setembre, al Cementiri Municipal de Banyeres, es va fer l’acte institucional d’homenatge al soldat desconegut, al qual van assistir una trentena de persones, i entre elles, diferents regidors de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras, va fer un petit discurs i posteriorment, va ser la Roser Guasch, poetessa, qui en commemoració de l’any de Salvador Espriu va explicar la història de Catalunya. L’acte es concloïa amb la Cantada dels Segadors, Himne Nacional de Catalunya per part de la Massa Coral Banyerenca i per part de tots els assistents, així com dels Salves a càrrec dels Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch.