Commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere

violenciagenereEl dilluns dia 25 de novembre, a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, i en commemoració del dia internacional de la No violència contra les dones, es va fer la lectura del manifest en contra de la violència masclista. En primer lloc, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, va remarcar el fet que malauradament s’hagués de commemorar cada any aquest dia i que la violència dins l’àmbit domèstic és una de les que més s’estan donant.

Després la senyora Manolita Alonso, representant del Col·lectiu de Dones el Farcell que enguany és el seu 10 aniversari, va llegir el manifest en contra de la violència masclista de l’Institut Català de la Dona, i posteriorment la presidenta del Col·lectiu, va proposar de fer un minut de silenci en memòria de les dones mortes a causa dels actes de violència masclista.

A l’acte hi van assistir una trentena de persones, entre les quals es trobava la regidora de benestar social, Joana Fernández, la junta del Col·lectiu de Dones el Farcell, així com diferents membres del consistori.