Banyeres del Penedès recapta 3.331€ per la Marató de TV3

maratotv3El diumenge dia 15 de desembre, va tenir lloc l’edició 2013 de la Marató de TV3, que va estar dedicada a les malalties neurodegeneratives. L’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres , l’Escola Bressol Marta Mata , l’Escola Mare de Déu del Priorat , Drac i drac petit, Ball de Diables, Penya Blaugrana, puntes de coixí, Massa Coral banyerenca, Bandolers i trabucaires d’en Montserrat Poch, Bastoners Banyerencs, Rocòdrom de Banyeres, Ivet Garriga i les Masies de Sant Miquel, a les 11 del matí, ja estaven preparats a la Plaça de l’Ajuntament amb les seves parades.

A les 12 del matí, la Coral Picarol, feia la seva actuació i col·laboració amb quatre cançons cantades per la canalla, les quals van agradar a totes les persones que hi havia en aquell moment a la plaça. A les 2 de la tarda es posava el punt i final de les parades, per continuar la Marató a la Societat Nova amb el seu tradicional dinar solidari a base d’amanida, fideuà, gelat, pa, vi, aigua i cafès i s’acabava amb el bingo a càrrec del Col·lectiu de dones “El Farcell”.

Tot i la crisi que des de fa uns quants anys ja estem vivint, la recaptació momentània ha estat de 3.331 euros, a l’espera de més ingressos per part de les Escoles, i la participació del CF Banyeres i el Priorat de Banyeres que es faran aquest proper cap de setmana. Com any rere any, un èxit de participació i de solidaritat, on es demostra novament, que el municipi de Banyeres és un municipi molt conscienciat amb la solidaritat.

Des de l’Ajuntament de Banyeres volem agrair a totes les entitats els seu esforç i la seva solidaritat.