Banyeres torna a viure la festa dels Tres Tombs

trestombsEl diumenge dia 6 d’abril va tenir lloc la festa dels tres tombs a Banyeres del Penedès.

A dos quarts de nou es feia la concentració dels carros i carruatges, a les nou i fins les onze del matí, es feia un esmorzar popular al preu de 4 euros, on les dues centes racions que hi havia previstes, es van acabar al voltant d’un quart d’onze, i on tant els que portaven els cavalls, com veïns i veïnes de Banyeres, gaudien d’aquest dia.

A les onze del matí començava la fira artesanal, on entre les parades cal destacar la presència de la Lliga contra el càncer amb les nostres col·laboradores de Banyeres, que anunciava de forma exclusiva que el proper dia 7 de juny tindrà lloc el tradicional dinar solidari a Santa Oliva, així com botigues de Banyeres, com la Papereria-llibreria Banyeres, amb el seu raconet artesà, la Merce-ria, Ca la Rita, el bar de la Societat Nova i el Bar la família, i parades artesanals d’altres llocs del país. A dos quarts d’una de la tarda, començaven els Tres Tombs, amb carros i carruatges de Banyeres del Penedès, La Gornal, Llorenç del Penedès, Calafell, Vilanova i la Geltrú, Sant Quirze del Vallés, Molins de Rei o Ripollet, entre molts altres.

A l’últim tomb, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, va fer entrega d’un obsequi a tots els participants, tant dels tres tombs com de la Fira, que aquest any consistia en un ampolla de cava de la Cooperativa de Banyeres del Penedès i Sant Jaume.