Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sortida al Castell de Peralada i al Museu Dalí de Figueres

sortidagironaEl passat dissabte dia 5 d’abril, des de la regidoria de benestar social i família, es va organitzar una excursió d’un dia, per tal de visitar el Castell de Peralada i el Museu Dalí. Van sortir a dos quarts de vuit del matí direcció a la comarca de l’Alt Empordà, i van arribar al majestuós Castell de Peralada, on van tenir un guia local que els hi va estar explicant tot allò referent al Castell, així com la visita a la biblioteca que compta amb un fons compost per més de 80.000 volums i més de 1000 edicions diferents del Quixot, també van visitar la nau central de l’Església del Carme, amb el seu claustre gòtic i el Museu del Vidre, amb 2500 peces de vidre i cristall.

Al finalitzar la visita, es van traslladar a Figueres, on van dinar al Restaurant Travé. Un cop finalitzat el dinar, i per acabar la sortida, van visitar el Museu Dalí, on a banda de veure les meravelloses obres del surrealisme, també van visitar la tomba de l’incomparable geni Salvador Dalí.

L’alcaldessa de Banyeres, reitera la seva satisfacció amb aquestes sortides, ja que sempre s’ho passen molt bé, aprenen i visiten coses molt interessants i a banda, també és un moment de germanor.