Banyeres celebra la diada de Sant Jordi

santjordi14El dia de Sant Jordi, com cada any, és motiu de celebració a Banyeres del Penedès.

Enguany, durant el matí, la Papereria-Llibreria Banyeres ha tingut posada la seva paradeta amb llibres i els nens de l’Escola Mare de Déu del Priorat han venut roses.

A les 6 de la tarda a la Plaça de l’Om, ha hagut la representació de l’obra de teatre “Un drac terrible” d’Adelaida Frías a càrrec del grup de teatre “Coral Picarol”. A continuació, s’ha presentat el llibre d’en Miquel Puig “L’om de la Plaça” de l’Editorial Andana. L’acte l’ha dut a terme, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, qui ha fet la presentació i li ha donat la paraula a l’autor del llibre i veí del Priorat de Banyeres, el qual ha explicat què li va inspirar per dedicar-li aquest, a l’Om de Banyeres, el següent torn ha estat per l’Albert Soriano, veí del Priorat de Banyeres, qui ha submergit als assistents en una història que a tots els hi agradat i l’últim que ha parlat ha estat en Ramon Nadal de l’Editorial Andana.

Tot seguit s’han posat a la venda el llibre “L’om de la Plaça” i el seu autor els ha anat signant per als que l’han comprat.

Ja per finalitzar aquesta diada, tots els assistents han berenat xocolata amb xurros.