Banyeres acull la 11ª trobada de puntaires

diadeladonaEl diumenge dia 4 de maig a la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès va tenir lloc l’onzena trobada de puntaires que es celebra de forma biennal. Des de les 11 del matí fins la una de la tarda, es van poder veure a unes tres-centes puntaires, fent puntes de coixí.

A la una de la tarda, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, feia entrega d’obsequis a les més joves de les puntaires, les quals han estat dues nenes de 7 i 9 anys, i a la puntaire més gran, que ha estat a una senyora de 87 anys. També la professora de puntes de coixí de Banyeres, la Sra. Martos, ha rebut un ram de flors per part de les seves alumnes.

A la finalització de l’acte, totes les puntaries, han rebut un obsequi, que ha estat una ampolla de cava, com a commemoració d’aquesta trobada. Paral·lelament, també es podrà visitar al Centre Cívic Ernest Lluch, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, l’exposició de puntes de coixí amb els treballs realitzats per les alumnes del curs depuntes de coixí de Banyeres, la qual finalitzarà el proper dia 9 de maig.