Caminada i visita guiada al Castell de Castellet

caminadacastelletEl diumenge dia 11 de maig, l’ajuntament de Banyeres, amb la regidoria de benestar social i salut, i la Societat Nova, van organitzar una caminada a Castellet amb visita al Castell de Castellet, emmarcat en el dia mundial de l’activitat física, que tot i que va ser el passat dia 6 d’abril, s’ha fet aquest diumenge.

S’ha sortit de la Societat Nova de Banyeres, a un quart de nou del matí i han hagut de fer un total de 6.8 km per arribar al Castell de Castellet i la Gornal.

Un cop allà, en dos grups, han visitat el castell, que actualment és propietat de Fundació Abertis, i que al 2013 va estar seleccionada com a nou centre UNESCO per a les reserves de la biosfera Mediterrànies, i els hi han estat explicant la història del castell, els diversos propietaris que ha tingut, així com la tasca que està fent actualment la Fundació Abertis.