Una quarantena de banyerencs participen al viatge a Escòcia

viatgeescociaL’ajuntament de Banyeres del Penedès, des de l’àrea de Benestar social, va organitzar un viatge a Escòcia i Edimburg, del 5 al 10 de juny. Van visitar la ciutat d’Edimburg, Nova Georgiana, que és patrimoni de la UNESCO, el Castell d’Edimburg, el qual està situat sobre una roca volcànica, South Queensferry, St Andrews, el Castell de Glamis, Dufftown, on es troba la famosa destil·leria de whisky Glenlivet, on van conèixer els secrets de la fabricació del whisky i el sabor de les fines maltes, van fer un minicreuer pel Llac Ness, tot i que no van veure al llegendari monstre Nessy, van veure el Castell d’Eilean Donan a la illa d’Skye, Forth William que é son es va originar la llegenda de Braveheart, Glencoe, el castell de Inveraryel, espectacular castell de conte de fades, el Llac Lomond, conegut com el llac de la reina d’Escòcia, Glasgow i finalment el Castell de Stirling.

Van gaudir molt de tota la història d’aquests indrets i del paisatge , aprofitant el bon temps que van tenir.