Acord entre els ajuntaments de Banyeres i Llorenç

llorencbanyeresEl dimarts dia 23 de setembre a les 2 de la tarda, s’han reunit l’alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras i l’alcalde de Llorenç del Penedès, Salvador Sonet, per tal de signar el conveni i la memòria justificativa de l’alteració dels termes municipals de Banyeres del Penedès i Llorenç del Penedès. A aquest acte, també han assistit el regidor d’urbanisme de Banyeres del Penedès, Jordi Guasch, el regidor de promoció econòmica, Jerónimo Merino i els secretaris dels dos ajuntaments.

Aquesta alteració, ve derivada de l’any 2006 quan la Generalitat va fer una delimitació entre els dos municipis, degut a que no hi va haver acord entre els dos consistoris i que afectava als veïns de la zona del Forn d’obra i al Priorat i creava diverses disfuncions com era que hi havia propietats de veïns que pertanyien a tots dos termes municipals.

Amb aquest acord, cap dels ajuntaments ni dels municipis surten beneficiats, sinó que s’ha fet aquest acord, en benefici dels veïns, que durant tants anys han estat afectats.

Tant l’alcalde de Llorenç com l’alcaldessa de Banyeres del Penedès, han volgut deixar constància del gran treball que han fet els regidors d’urbanisme de tots dos consistoris.

El ple per ratificar aquest acord serà el proper dia 2 d’octubre a l’ajuntament de Banyeres del Penedès, mentre que a Llorenç, el ple es va dur a terme el dia 29 de setembre.