Nova edició dels Tres Tombs a Banyeres

IMG_2428El diumenge dia 12 d’abril, es va celebrar el tradicional Tres Tombs a Banyeres del Penedès.

Va començar a les 9 del matí amb la concentració de cavalls i carros al costat de la Cooperativa i es va fer un esmorzar a un preu de 4 euros. A les 11 del matí es va iniciar la fira artesanal a la Plaça de l’Ajuntament on va haver un total de 10 parades.

A les 12 del matí es va fer l’inici dels Tres Tombs pels carrers del municipi i benedicció de cavalls i carros amb l’acompanyament de l’Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell.

Al tercer tomb i com ja és habitual, l’alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras, i el regidor de obres i serveis, Jordi Guasch, van fer entrega d’un present a cada participant tant dels de la fira artesanal com als participants dels Tres Tombs.