L’Ajuntament renova el seu web municipal

L’Ajuntament de Banyeres ha renovat per complet el portal municipal ‘banyeresdelpenedes.cat’, per tal de donar un millor servei a la ciutadania. Aquest nou portal permet consultar la informació municipal d’una manera més pràctica, intuïtiva i senzilla.

Nou disseny i estructura de continguts
En aquest sentit, l’organització dels continguts s’ha reestructurat tenint en compte les necessitats i els interessos dels ciutadans i ciutadanes. Des d’ara la informació es subdivideix en set grans eixos temàtics classificats per diferents colors, per fer més intuïtiva la navegació per cada temàtica.

Un web més accessible per a tothom
El web municipal compleix els criteris d’accessibilitat establerts per a les administracions públiques, de manera que es facilita el màxim l’accés a la informació als usuaris i usuàries. El seu disseny és adaptatiu, i per tant permet la navegació des de tot tipus de dispositius (tauletes, mòbils, ordinadors…), independentment del sistema operatiu utilitzat. Es garanteix, a més, la connexió a través dels navegadors més habituals (el web està optimitzat per a Internet Explorer 9 o superiors, i per a Chrome, Firefox i Safari no hi ha restriccions). Per facilitar la lectura, s’han augmentat el cos de lletra, l’interl·liniat i els espais en blanc.